„Az elvárható minőség nem luxus”

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Elfogadom

Jogi nyilatkozat

 

 

Honlapunk használatakor Ön elfogadja az alábbiakban felsorolt feltételeket, melyeket időről-időre megváltoztathatunk. A leírtak ismeretét természetesnek vesszük, elvolvasásuk elmulasztása nem képezheti semmilyen hivatkozás alapját. A dokumentumban megjelenő közkeletűen használt fogalmakat (például link, website, weboldal, honlap, mail stb.) külön nem magyarázzuk, mivel ezeket a magyar internetes szaknyelv részeinek tekintjük, és természetesnek tartjuk az ilyen kifejezések jelentésének ismeretét, hiszen az Internet használatához alapvetően szükséges fogalmakról van szó.

 

Szerzői jogvédelem

 

Tilos az ÉpítésiMűszakiEllenőr.hu előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül az oldalak tartalmának részben vagy egészben való tárolása, illetve a weboldalak bárminemű sokszorosítása, többszörözése, átmásolása, terjesztése! Az ÉpítésiMűszakiEllenőr.hu weboldaláról információt átvenni csak az ÉpítésiMűszakiEllenőr.hu-ra való hivatkozással lehet. Az ÉpítésiMűszakiEllenőr.hu hozzájárul a weboldalainak böngészéséhez, illetve kivonatok - kizárólag saját felhasználási célból történő - készítéséhez. Terjesztési szándékkal történő másoláshoz az ÉpítésiMűszakiEllenőr.hu előzetes írásbeli hozzájárulása szükséges!

 

Regisztráció

 

Az ÉpítésiMűszakiEllenőr.hu oldalon található szolgáltatások egy része csak regisztrált látogatóknak férhető hozzá. A hozzáférést éves szolgáltatási díj befizetése ellenében biztosítjuk. Felhasználó tudomásul veszi, hogy a szolgáltatási díj késedelmes vagy nem teljesített fizetése esetén az ÉpítésiMűszakiEllenőr.hu a Felhasználó hozzáférési jogát korlátozhatja, vagy megszüntetheti.

 

Ellenőrkereső

 

Ellenőrkereső szolgáltatásunkat kizárólag érvényes névjegyzékszámmal rendelkező és az ÉpítésiMűszakiEllenőr.hu weboldalon regisztrált építési műszaki ellenőr veheti igénybe. Regisztrált Felhasználó az ellenőrkereső szolgáltatásunk igénybevételével együtt elfogadja, az ÉpítésiMűszakiEllenőr.hu weboldalon adatai és az általa megadott információ bárki által elérhetők lesznek. Az ÉpítésiMűszakiEllenőr.hu semmilyen felelősséggel nem tartozik az adatok valódiságát illetően, de fenntartja magának a jogot a minőségi szolgáltatás érdekében, hogy az adatok valódiságát más hivatalos forrás útján szúrópróbaszerűen ellenőrizze és hamis adat szolgáltatása esetén a tagok adatait mind a regisztrációból, mind az ellenőrkeresőből előzetes tájékoztatás nélkül törölje.

 

 

Linkek

 

Az ÉpítésiMűszakiEllenőr.hu csak olyan linkek megjelenését engedélyezi oldalán, melyek közvetlenül kapcsolódnak az ÉpítésiMűszakiEllenőr.hu által nyújtott szolgáltatásokhoz.

 

 

 

Jogi nyilatkozatunk egyaránt vonatkozik a www.epitesimuszakiellenor.com és a www.építésiműszakiellenőr.hu weboldalakra is!

 

Adatkezelési tájékoztatónkat itt olvashatja.

 

Nyilatkozat utolsó módosítása: 2018. május 22.